Leverans

Leveransförsening 
På grund av att vi har tagit emot fler beställningar än förväntat, är det tyvärr möjligt att din order inte blir levererad inom den utlovade leveranstiden. Vi har en försening på ungefär 48 timmar, men vi jobbar hårt med att skicka ut din order så fort som möjligt. Vi beklagar verkligen förseningen, och hoppas att det inte orsakar dig några problem.
Så fort din order har blivit skickad, kommer du ta emot ditt spårningsnummer per e-mail.

 

Hur lång tid tar det innan jag får min beställning?

Fyndpris produkt
Leveransen tar vanligtvis 4 arbetsdagar efter det att vi tagit emot och behandlat din betalning. Vänligen notera att vissa produkter som är större eller tyngre än normalt skickas med en specialiserad kurir och att detta kan innebära att leveransen tar lite längre tid är normalt.

När du beställer flera produkter i en och samma beställning är det möjligt att leveransdagarna skiljer sig åt. Det gäller även för produkter som levereras i flera paket.

Du kommer att mottaga ett automatiskt genererat email som inkluderar en spårlänk och information om budet, detta får du så fort din produkt har skickats. Med spårlänken kan du spåra din order på en Fyndpris hemsida och se status på frakten i realtid.

Levererar ni till öar och avlägsna delar av landet?

Fyndpris produkt
Vi levererar tyvärr inte till öar i nuläget, med undantag av Gotland och Öland. Ifall du bor i ett glesbefolkat område kan din order komma att lämnas över till lantbrevbäring och det är då viktigt att du själv tar kontakt med kuriren.

 

Vad kostar frakt och retur?

Frakten är alltid gratis inom Sverige.

Fyndpris produkt
Retur är också kostnadsfri, så länge som du följer våra returinstruktioner och använder vår leverantör.

Vad händer ifall jag inte är hemma vid leverans?

Någon måste ta emot paketet och ge sin signatur för att leveransen ska kunna fullföljas men det behöver inte innebära att det är du som gör det. Det kan hända att kuriren ber din granne att kvittera och sedan lämna det där. Annars brukar de lämna en lapp med information om var ditt paket är och vad du ska göra härnäst. Vanligtvis skickas ordern till närmaste serviceställe där du har 14 dagar på dig att hämta den innan den automatiskt returneras till oss.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Vår webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse på fyndpris.com. Om du använder den här webbplatsen innebär det att du godtar att vi skickar cookies till dig. Läs mer här.