Betalning och Leverans

När du lagt varor i varukorgen och går till kassan, framgår vilket betalningssätt som gäller, om priserna är inklusive eller exklusive moms samt vilken momssats som i givet fall gäller. Leverans kommer att ske inom 3-5 dagar såvida det inte framgår vid beställningen att leveranstiden är längre.

Utöver priset kan tillkomma kostnader för frakt. Dessa finns i så fall angivna i webbutikens kassa. Fraktpriset för produkter i kundvagnen beräknas automatiskt efter att du registrerat dig själv och sätter in din postnummer på din profil, 

I webbutiken kan varor eventuellt vara markerade med leveransindikering. Vi förbehåller oss rätten att stryka ej levererbar vara från din order med prisavdrag för densamma. Önskar du beställa annan, likvärd vara, är detta att betrakta som en ny order. Om du önskar avbeställa en vara på grund av dröjsmål med leveransen, är detta möjligt att göra fram till dess att varan effektuerats, dvs faktura eller frakthandling har skapats. Delleveranser sker endast på din begäran och medför ytterligare fraktkostnad för dig.

När du gör din beställning står det leverans som alternativ. Det är ditt ansvar att se till att adressen, som du angett vid beställningstillfället, är korrekt. Leverans sker Leverans sker endast i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Storbritannien och Tyskland, om inte annat anges..

Du kan antingen få paketet skickas via postpaket för 49:- inkl moms. Du får du hämta ditt paket på ditt närmsta utställningsställe. 

Observera om det är ett större paket såsom badbaljor, pooler, spabad eller möbler kommer ni få detta som hemleverans. 

Om leveransfirman slarvar bort paketet kan vi markera paketet som borta först efter 30 dagar. 

Vi kommer inte ersätta er för eventuella förseningar av paket eller leverans, såsom förlorad inkomst eller hantverkare som inväntar paketet. 

Beställning

Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd. Sådant tillstånd kan ges genom att en förälder skickar sitt uttryckliga tillstånd till oss med e-post. Alla falskbeställningar spåras och polisanmäls, och om vi lidit ekonomisk skada kommer vi att kräva skadestånd.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Fyndpris Sweden. Läs mer om hur vi använder cookies »